Úvod / Galerie / Představujeme - Radek Mikulík a Michal Králík

Představujeme - Radek Mikulík a Michal Králík

Without school – Bez školy

      Radek Mikulík, obrazy a Michal Králík, fotografie

           

                Pan Radek Mikulík začal malovat před 12 lety. Koupil plátno a barvy a všechnu touhu a vztek namaloval. Jak sám říká, inspirací mu jsou především ženy. Jejich tělesná zákoutí, krása, poetika těla, prohlubně na kůži… Ano, ano přátelé! Z jeho obrazů jde opravdu cítit touha!

            Další inspirací mu jsou cizí krajiny. Jeden pozorný pohled do kraje a je tu vzpomínka a z ní obraz. Dále pak krása obyčejné chvíle, kdy Vás zarazí letmý pohled na předmět a pak vy máte potřebu ten okamžik zaznamenat. Možná ani sám pan Radek neví, jak velký je poeta života.

            Pan Michal Králík fotí již od svých 18ti let. Jeho první fotoaparát byl Nikon – zrcadlovka a fotil na film. Začal fotografovat intenzivně pro sebe, přátele a rodinu. Postupně se zdokonaloval ve svém autorském stylu. Až je dnes výborný fotograf s obrovským citem pro poetiku všedního dne.

            Společná výstava Without school – Bez školy je ukázkou dvou mimořádných talentů, kterou vlastní pílí a úsilím dotáhli oba pánové do dokonalosti. Přijďte se podívat na naši výstavu, a posuďte sami jejich talenty! Těšíme se na Vás!

                                                                                                                                             Ivana Mertová Pobucká

 

 

Zveřejněno: 12.9.2018