Úvod / Dům kultury / SALAMANDRA, SEBASTIEN

SALAMANDRA, SEBASTIEN

Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ ZRUŠENO!

Kdy

  • 20. 5. 2017 20:00
    sobota

Kde

  • Muzeum Mohelnice

Více informací o akci

metal night, předprodej od 1. března

Velký sál DK. Vstupné 250 Kč, na místě 300 Kč.

Z technických důvodů zrušeno - zakoupené vstupenky vracejte do konce května v pokladně Infocentra. Kdo si vstupenku zakoupil přes Benefit Plus, částka mu bude vrácena na jeho benefitní účet. Děkujeme za pochopení.

 

Při koupi vstupenek lze uplatnit benefity (pouze v předprodeji, v den akce 30 min před začátkem už nelze).

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den představení půl hodiny před začátkem v pokladně).

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.

SALAMANDRA - česká speed metalová skupina z Ostravy.

SALAMANDRU založil kytarista Pavel Slíva, který se již dříve realizoval ve speedových a melodicky-metalových. CD debut "Twilight of Legends" byl nahrán v říjnu 1998 ve studiu Citron. V podstatě koncepční album je jemným mixem melodického metalu s gotickými prvky, divoké pasáže střídají decentní zvolnění. Pozitivní reakce médií (např. recenze a rozhovor v magazínu SPARK, rozhovor v rádiu HELLAX, zařazení na kompilační CD přílohu magazínu WHIPLASH) provází mimořádná přízeň publika (kromě běžných klubových vystoupení i jako předkapela CHROMING ROSE, festival RADEGAST ROCK v Hlučíně, vystoupení na Slovensku……..). Za zmínku stojí i fakt, že skupina byla oslovena fan klubem HELLOWEEN, aby přispěla na tributní album věnované těmto legendám... a je neodiskutovatelný fakt, že píseň "Judas" v jejich provedení stojí za zvýšenou pozornost.

www.salamandra.cz

SEBASTIEN metal-metal Pardubice/Brno

SEBASTIEN je česká kapela hrající melodický power metal se symfonickými a progresivními prvky.

V roce 2010 vydala u anglických ESCAPE Music Ltd. své debutové album "TEARS OF WHITE ROSES", které produkoval Roland Grapow. CD zahrnuje sedm hvězdných hostů: Amanda Somerville, Apollo Papathanasio, Doogie White, Fabio Lione, Mike DiMeo, Roland Grapow a Tore Moren. Album bylo s nadšením přijato i mezi hudebními kritiky z celého světa!

Své první turné kapela absolvovala v roce 2011 po České Republice a Slovensku. Postupně se objevila na jednom pódiu se SERENITY (Rakousko), ELVENKING (Itálie), VICIOUS RUMORS (USA) a FATES WARNING (USA).

Jedním z největších koncertů SEBASTIEN bylo v roce 2012 vystoupení na hlavním pódiu "Ronnie James Dio Stage" festivalu MASTERS OF ROCK (se třemi hosty: Roland Grapow, Apollo Papathanasio a Katie Joanne). Do konce roku ještě proběhly koncerty s AXXIS (Německo) a JORN LANDE (Norsko).

Dosavadním vrcholem historie kapely SEBASTIEN je vystoupení na největším metalovém festivalu WACKEN OPEN AIR v roce 2016.

www.sebastienofficial.com