Úvod / Dům kultury / KOUZELNÁ ŠKOLKA - MICHALOVI MAZLÍČCI

KOUZELNÁ ŠKOLKA - MICHALOVI MAZLÍČCI

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK OD 13. 12. 2019

 

Z důvodu přetrvávajících omezení kvůli pandemii covid-19 a vyhlášenému nouzovému stavu se představení v Mohelnici dne 18. 12. 2020 - Kouzelná školka - Michalovi mazlíčci RUŠÍ. Vstupenky je možné vrátit v místě zakoupení v plné výši v termínu od 4. 1. 2021 do 28. 2. 2021.

Omlouváme se za vzniklé komplikace způsobené zrušením představení a děkujeme Vám za zachování vaší přízně.

Kdy

  • 18. 12. 2020 17:00
    pátek

Kde

  • Muzeum Mohelnice

Více informací o akci

Velký sál DK.

Vstupné 185 Kč.

Nelze uplatnit Benefit Plus.

 

"... BABY nezůstane SAMO DOMA!" :D
1x dítě ve věku 0-2 roky včetně v době konání/ termínu představení v doprovodu DVOU! platících !ZDARMA!, na klíně rodičů! :-)

 

Velký sál DK.

 

Přijďte si hrát, přijďte se bavit a HLAVNĚ SMÁT!

"Michale, když máš na opasku ještě dvě volné dírky za přezkou, tak si nehraj na to, že už jsi dospělý!"

Michal si občas myslí, že už je moc velký na to, aby si hrál s dětmi. Jeho "plyšáci", největší mazlíčci, ho ale v představení  přesvědčí o tom, že z malého kluka ještě nevyrostl a hrát si s nimi může klidně dál.

Michal v Mazlíčcích představuje svoje miláčky ze zvířecí říše. Děti prostřednictvím tohoto představení cestují v prostoru i čase. Během představení se s Michalem přenesou na klidné a prosluněné místo v pralese v Africe, kde potkají představitele těch nejvyšších, nejodvážnějších i nejroztomilejších exotických zvířecích přátel. Pak už ale rychle zase zpátky v čase do Michalova dětství a jeho dětského pokojíčku, kde na něj čekají další jeho oblíbení plyšáci ... a hlavně spousta vzpomínek do kterých se vrátí spolu s dětmi v sále... Nemůže chybět zábava, soutěže ani překvapení ...? Víte, koho má Michal opravdu moc rád, je jeho Miláček a vy ho dobře znáte? Napovíme Vám, že má žlutou barvu, těšíte se...?

V představení uvidí děti skutečné hračky, své oblíbené plyšáky, do kterých se zamilují nejen ony, ale také jejich rodiče.
Přijďte si hrát! Přijďte se bavit a smát!


 

Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení.

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den akce půl hodiny před začátkem v pokladně Infocentra). Infocentrum otevřeno pondělí - pátek 8.00 - 12.00 h. a 12.30 - 16.30 h.

Upozorňujeme návštěvníky kulturních akcí, že rezervace vstupenek PLATÍ POUZE 1 TÝDEN. Pak propadá a místa jsou uvolněna do prodeje. 7 dní a méně před akcí už nelze vstupenky rezervovat.

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.