Úvod / Dům kultury / DUO JAMAHA

DUO JAMAHA

Kdy

  • 26. 9. 2015 15:00
    sobota

Kde

  • Muzeum Mohelnice

Více informací o akci

velký sál DK

vstupné 150 Kč, předprodej od 1.7.2015

PODMÍNKY REZERVACE: Rezervace vstupenek trvá 7 dní (včetně soboty a neděle). Do té doby je nutné vstupenky vyzvednout. Důvodem je velké množství propadlých - nevyzvednutých rezervací. Dáváme tímto možnost zakoupení vstupenek i pro ostatní zájemce. Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení, jinak nemůžeme garantovat záruku místa. Vstupenky si můžete zarezervovat i telefonicky - 583 430 915. Zakoupené vstupenky nevracíme.

Při koupi vstupenek lze uplatnit benefity.

Dále Sodexho Pass:

  • Dárkový pass
  • Flexi pass
  • Relax pass
  • Fokus pass

a Chéque déjeuner.

 

Hudební skupina Duo Jamaha působí na hudební scéně už 18 let. V současném složení, které tvoří otec (Alfonz) a syn (Marián) Kotvanovi, působí už 11 let.
Na výpomoc je vždy připravený i třetí člen jejich rodiny – dcera i sestra Katka, která v kapele zpívá a zpestřuje program zase ženským repertoárem.

Výběr písní této hudební skupiny je multižánrový pro všechny věkové generace, který je zárukou skvělé zábavy. Repertoár tvoří nejen lidové a taneční písně, ale také domácí, zahraniční hity, či moderní remixy.

Kapela v současné sestavě působí v televizním projektu česko-slovenské televize ŠLÁGR TV, kde prezentuje svoje písně a videoklipy natáčené z domácího, ale i zahraničního prostředí.

Ako hovoríme: ,, Prídeme zahrať všade tam, kde potrebujú hudbu a zábavu.“