Úvod / Dům kultury / BRATŘI EBENOVÉ

BRATŘI EBENOVÉ

Velký sál DK

Předprodej vstupenek od 1. října 2019, lze uplatnit Benefit Plus

vstupné 499 Kč

Kdy

  • 7. 2. 2020 19:00
    pátek

Kde

  • Muzeum Mohelnice

Vstupenky

Více informací o akci

V roce 2014 vydali Bratři Ebenové nové album Čas holin a zároveň oslavili 30 let od vydání prvního alba „Malé písně do tmy“ (1984).

V době vydání alba „Malé písně do tmy“ působila kapela jako bratrské trio - Marek, Kryštof a David a byli na české hudební scéně svým přístupem zcela ojedinělí. Synové významného hudebního skladatele Petra Ebena (1929 – 2007) dostali klasické hudební vzdělání, zároveň však vstřebávali vlivy moderní folkové, jazzové a rockové muziky. Svou schopností čerpat ze všech těchto zdrojů a umění používat různé neobvyklé hudební nástroje, vznikl absolutně netradiční, na české scéně nenapodobitelný „ebenovský zvuk“. Navíc ve spojení s výjimečnými texty Marka byli Bratři Ebenové pro folkovou scénu zjevením.

 

Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení.

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den akce půl hodiny před začátkem v pokladně Infocentra). Infocentrum otevřeno pondělí - pátek 8.00 - 12.00 h, 12.30 - 16.30 h.

Upozorňujeme návštěvníky kulturních akcí, že rezervace vstupenek PLATÍ POUZE 1 TÝDEN. Pak propadá a místa jsou uvolněna do prodeje. 7 dní a méně před akcí už nelze vstupenky rezervovat.

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.