Úvod / Kino / PŘÁNÍ JEŽÍŠKOVI

PŘÁNÍ JEŽÍŠKOVI

Repríza, 109 minut

Kdy

  • 9. 12. 2021 18:30
    čtvrtek

Kde

  • Památník Adolfa Kašpara

Vstupenky

Více informací o akci

Romantický/komedie ČR.

Přístupno.

Vstupné 120 Kč.

Rozkmotřená rodina se znovu a znovu snaží usmířit.

Obyčejné lidské příběhy o tom, co nás trápí, co hledáme a nenalézáme jsou vyprávěny s nadhledem a okořeněné trefnou situační komikou. Samozřejmě nechybí i ta správná dávka nefalšované romantiky a sentimentu. Ve filmu Přání Ježíškovi se ukázkově rozkmotřená rodina znovu a znovu snaží usmířit. Nezodpovědný floutek, jehož životní náplní je obšťastňování žen, zjišťuje, že existuje i otcovská a partnerská odpovědnost. Spokojenému manželskému páru, kterému zdánlivě nic nechybí, postaví osud do cesty malou uprchlci z dětského domova. Úspěšný a sebevědomý manažer svou spřízněnou duši už našel, ale představit ji rodičům, je pro něj noční můra. Dva osamělí lidé, kteří už rezignovali na štěstí a hledání toho pravého, možná dostanou ještě jednu šanci.

Zakoupením vstupenky potvrzuji, že splňuji podmínky bezinfekčnosti!!!

UPOZORNĚNÍ!!!

PŘI KOUPI VSTUPENEK DO KINA NA BENEFITY: 30 minut před začátkemfilmu nepřijímáme benfity, pokud je ve frontě u okénka více lidí, zdržuje to prodej vstupenek. Děkujeme za pochopení.

Upozorňujeme návštěvníky kina, že rezervace vstupenek platí pouze 1 týden. nevyzvednuté rezervace 15 minut před začaátkem propadnou. Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.

Soubory ke stažení

KINO prosinec.pdf