Úvod / Kino / ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2

ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2

Premiéra, 93 minut

Kdy

  • 8. 1. 2022 18:30
    sobota

Kde

  • Památník Adolfa Kašpara

Vstupenky

Více informací o akci

Komedie/romantický ČR.

Přístupno.

Vstupné 130 Kč.

Dobro došli.

Příběh je volným pokračováním úspešného filmu ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK. Začíná na Silvestra, kdy Marek (Ján Koleník) požádá Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Její souhlas rozpoutá bláznivý kolotoč udalostí, které předcházejí jejich svatbě v nádherném prostředí u „československého“ moře v Chorvatsku. Trojice Haniných kamarádek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a jejich rodiny znovu vnášejí do zdánlivě jednoduché přípravy svatby dobrodružství, napětí, zábavu a někdy i drama. Zatímco jedna z nich je momentálně bez partnera, druhá má okolo sebe hned dva soupeřící soky, a třetí manžela, který svou bezstarostností už doopravdy překračuje všechny hranice (v tomto případě dokonce hranice Schengenu). Všichni v podstatě nevědomky dělají všechno pro to, aby zamilované dvojici svatbu zkomplikovali, nebo je vlastním příkladem odradili, až natolik, že k ní skoro ani nedojde…

Zakoupením vstupenky potvrzuji, že splňuji podmínky bezinfekčnosti!!!

UPOZORNĚNÍ!!!

PŘI KOUPI VSTUPENEK DO KINA NA BENEFITY: 30 minut před začátkemfilmu nepřijímáme benfity, pokud je ve frontě u okénka více lidí, zdržuje to prodej vstupenek. Děkujeme za pochopení.

Upozorňujeme návštěvníky kina, že rezervace vstupenek platí pouze 1 týden. nevyzvednuté rezervace 15 minut před začaátkem propadnou. Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.

Soubory ke stažení

1_KINO_LEDEN.pdf