Úvod / Kino / TAJEMSTVÍ STARÉ BAMBITKY 2

TAJEMSTVÍ STARÉ BAMBITKY 2

Premiéra, 100 minut

 

Kdy

  • 10. 2. 2022 16:00
    čtvrtek

Kde

  • Památník Adolfa Kašpara

Vstupenky

Více informací o akci

Pohádka ČR.

Vstupné 130 Kč.

Kdo zvítězí tentokrát?

Příběh napraveného loupežníka Karaby, jeho odvážné dcery Aničky, trochu nešikovného prince Jakuba a dalších postav opustili tvůrci ve chvíli, kdy každá pohádka končí. Zlo bylo potrestáno, dobro zvítězilo a s ním i láska Aničky a Jakuba. A po letech… Z Jakuba je král, z Aničky královna a rodina se rozrostla o zvídavou princeznu Johanku. Ta nejraději tráví čas u milujícího dědečka Karaby, který se rozhodl věnovat už jenom hrnčířskému řemeslu. Zlotřilí rádcové Lorenc a Ferenc byli vyhnáni z království, potloukají se po světě a hledají místo, kde by mohli znovu začít kout pikle. A mladá, nezkušená královna Julie ze sousedního království se stane vhodným nástrojem jejich pomsty.

Zakoupením vstupenky potvrzuji, že splňuji podmínky bezinfekčnosti!!!

UPOZORNĚNÍ!!!

PŘI KOUPI VSTUPENEK DO KINA NA BENEFITY: 30 minut před začátkemfilmu nepřijímáme benfity, pokud je ve frontě u okénka více lidí, zdržuje to prodej vstupenek. Děkujeme za pochopení.

Upozorňujeme návštěvníky kina, že rezervace vstupenek platí pouze 1 týden. nevyzvednuté rezervace 15 minut před začaátkem propadnou. Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.

Soubory ke stažení

KINO ÚNOR.pdf