Úvod / Kino / DRAČÍ PRINCEZNA

DRAČÍ PRINCEZNA

Premiéra, 82 minut    

 

Kdy

  • 25. 2. 2022 16:00
    pátek

Kde

  • Památník Adolfa Kašpara

Vstupenky

Více informací o akci

Pohádka/rodinný Norsko. Mluveno česky.  

Vstupné 70 Kč.

Příběh, kdy se fantazie stává skutečností.

Jsou Vánoce, všude znějí koledy a ve městě se objevil drak. Vlastně spíš malý vystrašený dráček, který sem zabloudil z bájné dračí země. Spřátelí se s ním devítiletá Sára, do party přiberou stejně starého Mortimera a všichni společně převrátí letošní svátky klidu a míru vzhůru nohama. Na jejich dobrodružství bude malé městečko vzpomínat ještě roky. Aby ne, drak je sice výjimečný kamarád, ale do našeho světa se moc nehodí. Je to pořád ještě nemotorné mládě, vzbuzuje pozornost a někdy začne plivat oheň v tu nejméně vhodnou chvíli. Na celou povedenou trojku se brzy začnou upírat zraky rodičů, policie i televizních štábů. Nezbývá, než všem utéct a pomoci dráčkovi zpátky domů, do jeho dračí země ve skalách. Drak se ale musí pokusit vzlétnout a vše směřuje k opravdu ohnivému finále.

 

Zakoupením vstupenky potvrzuji, že splňuji podmínky bezinfekčnosti!!!

UPOZORNĚNÍ!!!

PŘI KOUPI VSTUPENEK DO KINA NA BENEFITY: 30 minut před začátkemfilmu nepřijímáme benfity, pokud je ve frontě u okénka více lidí, zdržuje to prodej vstupenek. Děkujeme za pochopení.

Upozorňujeme návštěvníky kina, že rezervace vstupenek platí pouze 1 týden. nevyzvednuté rezervace 15 minut před začaátkem propadnou. Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.

Soubory ke stažení

KINO ÚNOR.pdf