Úvod / Kino / PANSTVÍ DOWNTON: NOVÁ ÉRA

PANSTVÍ DOWNTON: NOVÁ ÉRA

Premiéra,125 minut

 

Kdy

  • 28. 4. 2022 19:00
    čtvrtek

Kde

  • Památník Adolfa Kašpara

Vstupenky

Více informací o akci

Drama/romantický Velká Británie/USA.

Titulky. 12+.

Vstupné 130 Kč.

Velký filmový návrat.

Panství Downton se vrací na plátna kin. První filmová verze slavného seriálu u diváků zabodovala, proto se se šlechtickým rodem Crawleyů a jejich služebnictvem vydáme za dalším výpravným dobrodružstvím, pro které by televizní obrazovka byla příliš malá.

Za dobu své filmové a seriálové existence už Panství Downton zažilo ledacos, ovšem asi nikoho by nenapadlo, že se v minulosti babičky Violet (Maggie Smith) ukrývá tajemství, které může otřást základy celého šlechtického rodu Crawleyů. Vše odstartuje šokující zpráva, že se Violet stala dědičkou zámku v jižní Francii, který jí odkázal muž, s nímž se setkala v mládí. Co se mezi těmi dvěma mohlo odehrát, že si na ni po tolika letech vzpomněl ve své závěti a odkázal jí takové bohatství?

UPOZORNĚNÍ!!!

PŘI KOUPI VSTUPENEK DO KINA NA BENEFITY: 30 minut před začátkemfilmu nepřijímáme benfity, pokud je ve frontě u okénka více lidí, zdržuje to prodej vstupenek. Děkujeme za pochopení.

Upozorňujeme návštěvníky kina, že rezervace vstupenek platí pouze 1 týden. nevyzvednuté rezervace 15 minut před začaátkem propadnou. Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.