Úvod / Kino / JURSKÝ SVĚT: NADVLÁDA

JURSKÝ SVĚT: NADVLÁDA

Premiéra, 147 minut

 

Kdy

  • 12. 6. 2022 16:00
    neděle

Kde

  • Památník Adolfa Kašpara

Vstupenky

Více informací o akci

Akční/dobrodružný USA.

Mluveno česky. 12+.     

Vstupné 140 Kč.

Epické zakončení jurské éry.

Dinosauři žijí mezi námi. Velkolepá tečka za Jurským parkem a Jurským světem hledá odpověď na otázku, zda bychom mezi dinosaury přežili i my. Colin Trevorrow, režisér prvního dílu, pod bedlivým dozorem produkujícího Stevena Spileberga, natočil sen každého fanouška napětí, akce a pravěkých ještěrů.

Příběh filmu Jurský svět: Nadvláda se odehrává čtyři roky po zániku ostrova Isla Nubar, původního domova oživlých jurských tvorů. Ti se mezitím začali kontrolovaně i nekontrolovaně rozmnožovat a v důsledku toho jsme si museli zvyknout na jejich přítomnost v našem ekosystému, i na to, že už patrně nestojíme na vrcholu potravního řetězce. Existují lidé, kteří chtějí tuhle novou ohromnou sílu zneužít pro svůj prospěch, a na druhé straně lidé, již jim v tom chtějí zabránit a snaží se udržet svět v maximální možné rovnováze.

 

UPOZORNĚNÍ!!!

Večerní kino promítáme od 3 diváků.

PŘI KOUPI VSTUPENEK DO KINA NA BENEFITY: 30 minut před začátkemfilmu nepřijímáme benfity, pokud je ve frontě u okénka více lidí, zdržuje to prodej vstupenek. Děkujeme za pochopení.

Upozorňujeme návštěvníky kina, že rezervace vstupenek platí pouze 1 týden. nevyzvednuté rezervace 15 minut před začaátkem propadnou. Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.