Úvod / Kino / VELKÁ PREMIÉRA

VELKÁ PREMIÉRA

Premiéra, 90 minut

 

Kdy

  • 4. 9. 2022 18:30
    neděle

Kde

  • Kino Mohelnice

Vstupenky

Více informací o akci

Komedie/drama ČR. 12+.        

Vstupné 120 Kč.

Sranda je život. Komedie Miroslava Krobota.

Herec Pavel Šnajdr (Pavel Šimčík) má rád improvizaci a stand-up. Hraní si užívá i v normálním životě. Miluje uvádět lidi do rozpaků a vytvářet trapné situace, což ovšem mnozí špatně snáší. Ostatně na Pavlův humor je alergická i jeho žena Markéta (Klára Melíšková), která se snaží vyhořelý manželský vztah řešit u psychologa (Jakub Žáček). Když Pavel dostává nabídku poprvé režírovat vlastní představení v olomouckém kulturáku, na nic nečeká, odjíždí z Prahy a nechává za sebou krachující manželství. V Olomouci na něj čeká milovaná babička (Iva Janžurová), která má v jeho představení vystupovat. Hned po příjezdu se Pavel u babičky seznamuje se sympatickou pomocnicí Mikinou (Iva Pazderková), která jako jedna z mála jeho humor chápe a dokáže přistoupit na hry, jimiž se babička a Pavel společně baví.

UPOZORNĚNÍ!!!

Večerní kino promítáme od 3 diváků.

PŘI KOUPI VSTUPENEK DO KINA NA BENEFITY: 30 minut před začátkem filmu nepřijímáme benfity, pokud je ve frontě u okénka více lidí, zdržuje to prodej vstupenek. Děkujeme za pochopení.

Upozorňujeme návštěvníky kina, že rezervace vstupenek platí pouze 1 týden. nevyzvednuté rezervace 15 minut před začátkem propadnou. Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.