Úvod / Kino / TŘI TISÍCE LET TOUHY

TŘI TISÍCE LET TOUHY

Premiéra, 108 minut

 

 

Kdy

  • 9. 10. 2022 18:30
    neděle

Kde

  • Kino Mohelnice

Vstupenky

Více informací o akci

Drama/fantasy/romantický USA. 15+. Titulky.

Vstupné 120 Kč.

Co by jste si přáli?

Akademicky vzdělaná doktorka Alithea Binnie s tváří Tildy Swinton vede svůj život osaměle se striktně racionálním přístupem. Na svých cestách se ale v Istanbulu střetne s kouzelným džinem z lahve, kterého hraje Idris Elba. Výměnou za svou svobodu jí džin nabídne splnit tři přání. Neodolatelná nabídka má ale háček. Doktorka je zběhlá v mytologii a moc dobře ví, že s džinem není radno si zahrávat bez následků a že takto splněná přání se často zvrtnou a obrátí proti tomu, kdo po nich toužil. Džin jí začne vyprávět fantastické příběhy ze své historie a historie lidí. Nakonec se doktorka nechá zlákat a vysloví přání, které oba dva překvapí.

UPOZORNĚNÍ!!!

Večerní kino promítáme od 3 diváků.

PŘI KOUPI VSTUPENEK DO KINA NA BENEFITY: 30 minut před začátkem filmu nepřijímáme benfity, pokud je ve frontě u okénka více lidí, zdržuje to prodej vstupenek. Děkujeme za pochopení.

Upozorňujeme návštěvníky kina, že rezervace vstupenek platí pouze 1 týden. nevyzvednuté rezervace 15 minut před začátkem propadnou. Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.