Úvod / Kino / CESTA DO TVOJZEMÍ

CESTA DO TVOJZEMÍ

Premiéra, 86 minut

 

Kdy

  • 22. 10. 2022 16:00
    sobota

Kde

  • Kino Mohelnice

Vstupenky

Více informací o akci

Animovaný ČR/SR. Mluveno česky.

Vstupné děti 100 Kč, dospělí 120 Kč.

Svět fantazie tě potřebuje.

Daleko za hranicemi dětských hřišť existuje úžasný svět fantazie – Tvojzemí. Opice a krkavci tu mluví lidskou řečí a po zlatých pouštích se procházejí neskutečné stroje, které fungují v dokonalém souladu s přírodou. Desetiletý Riki uteče do Tvojzemí ze svého domova ve skutečném světě, protože zachytí signál vysílaný tajemným zářivým kamínkem. Tento kamenný zdroj velké síly, který chce každý získat, se ukryje v Rikiho srdci. S kým může Riki sdílet toto tajemství? Se svou novou drzou kamarádkou Emmou? S opičím generálem Tidlingem? S Kovomanem, mocným robotem a poradcem Prezidenta Tvojzemí či s kapitánem parní lodi? Rikiho dobrodružná výprava za záchranou nejen vlastního života, ale i celého světa fantazie, může začít.

UPOZORNĚNÍ!!!

Večerní kino promítáme od 3 diváků.

PŘI KOUPI VSTUPENEK DO KINA NA BENEFITY: 30 minut před začátkem filmu nepřijímáme benfity, pokud je ve frontě u okénka více lidí, zdržuje to prodej vstupenek. Děkujeme za pochopení.

Upozorňujeme návštěvníky kina, že rezervace vstupenek platí pouze 1 týden. nevyzvednuté rezervace 15 minut před začátkem propadnou. Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.