Úvod / Kino / KVÍK

KVÍK

Premiéra, 72 minut

 

Kdy

  • 10. 12. 2022 16:00
    sobota

Kde

  • Kino Mohelnice

Vstupenky

Více informací o akci

Animovaný Nizozemsko/Belgie. Mluveno česky.

Vstupné děti 100 Kč, dospělí 110 Kč.

Výcvik domácího mazlíčka není jednoduchý.

Devítiletou Babs čekají tyhle prázdniny hned dvě báječné věci. Nejdříve zjistí, že ten starý pán s velkým kufrem, který se znenadání objevil u nich doma, je její dědeček, o kterém nikdy neslyšela. A hlavně – děda Tuitjes jí dá k narozeninám roztomilé malé prasátko. Jenomže Kvík, jak se tenhle dáreček jmenuje, je přeci jenom čuník a Babs si ho může nechat jen pod podmínkou, že absolvuje výcvik s dalšími domácími mazlíčky. Vycvičit Kvíka není vůbec snadné, ale Babs je šťastná a prožívá s dědou a svým malým růžovým kamarádem báječné léto… dokud děda nezmizí i s Kvíkem. A dokud se v dědově kufru nenajde přístroj na výrobu sekané. Má s tím snad něco společného blížící se soutěž o nejlepší klobásu?

UPOZORNĚNÍ!!!

Večerní kino promítáme od 3 diváků.

PŘI KOUPI VSTUPENEK DO KINA NA BENEFITY: 30 minut před začátkem filmu nepřijímáme benfity, pokud je ve frontě u okénka více lidí, zdržuje to prodej vstupenek. Děkujeme za pochopení.

Upozorňujeme návštěvníky kina, že rezervace vstupenek platí pouze 1 týden. nevyzvednuté rezervace 15 minut před začátkem propadnou. Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.