Úvod / Kino / INDIANA JONES A NÁSTROJ OSUDU

INDIANA JONES A NÁSTROJ OSUDU

Premiéra, 142 minut

 

Kdy

  • 29. 6. 2023 18:30
    čtvrtek

Kde

  • Kino Mohelnice

Vstupenky

Více informací o akci

Akční/dobrodružný USA. Mluveno česky. Přístupno.

Vstupné 140 Kč.

Legenda bude čelit osudu.

V roce 1969 žije americký archeolog a dobrodruh Indiana Jones (Harrison Ford) poklidný život. Na pozadí se však odehrávají tvrdé boje o dobytí vesmíru. Jones je znepokojen skutečností, že americká vláda naverbovala bývalé nacisty, aby pomohli porazit Sovětský svaz v tomto vesmírném boji mocností. Nezbývá mu tedy nic jiného, než vzít záležitost do vlastních rukou a vydat se na další výpravu, kde ho doprovází jeho kmotřenka Helena (Phoebe Waller-Bridge). Mezitím Jürgen Voller (Mads Mikkelsen), člen NASA a bývalý nacista, který se podílel na programu přistání na Měsíci, chce ze světa udělat lepší místo podle svých ideálů.

Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení.

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den akce půl hodiny před začátkem v pokladně Infocentra). Infocentrum otevřeno pondělí - pátek 8.00 - 12.00 h, 12.30 - 16.30 h.

Upozorňujeme návštěvníky kulturních akcí, že rezervace vstupenek PLATÍ POUZE 1 TÝDEN. Pak propadá a místa jsou uvolněna do prodeje. 7 dní a méně před akcí už nelze vstupenky rezervovat.

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.

Večerní promítání od 3 návštěvníků.