Úvod / Kino / VOCASY NA TRIPU

VOCASY NA TRIPU

Premiéra, 93 minut

 

Kdy

  • 26. 8. 2023 19:00
    sobota

Kde

  • Kino Mohelnice

Vstupenky

Více informací o akci

Komedie USA. Mluveno česky. 15+.

Vstupné 140 Kč.

Sedni, lehni, …

Pozor na psa, kterého páníček vyhodil z auta a pak mu ujel. Může se vrátit jako bumerang a strašlivě ho kousnout. Nebo mu něco ukousnout. Vocasy na tripu jsou velmi nekorektní zábavnou sondou do opravdového psího života.

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči.

Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení.

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den akce půl hodiny před začátkem v pokladně Infocentra). Infocentrum otevřeno pondělí - pátek 8.00 - 12.00 h, 12.30 - 16.30 h.

Upozorňujeme návštěvníky kulturních akcí, že rezervace vstupenek PLATÍ POUZE 1 TÝDEN. Pak propadá a místa jsou uvolněna do prodeje. 7 dní a méně před akcí už nelze vstupenky rezervovat.

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.

Večerní promítání od 3 návštěvníků.