Úvod / Kino / TONDA, SLÁVKA A KOUZELNÉ SVĚTLO

TONDA, SLÁVKA A KOUZELNÉ SVĚTLO

Premiéra, 82 minut

 

Kdy

  • 3. 11. 2023 16:00
    pátek

Kde

  • Kino Mohelnice

Vstupenky

Více informací o akci

Animovaný/dobrodružný/rodinný ČR/Slovensko. Mluveno česky.

Vstupné děti 120 Kč, dospělí 150 Kč.

Zářivé dobrodružství z tajemného domu.

Jedenáctiletý Tonda má jedinečnou vlastnost - od narození svítí. Jeho možná až přespříliš starostliví rodiče se ho snaží držet doma, aby jej ochránili před vnějším světem. To se změní ve chvíli, kdy se před vánočními svátky do jednoho ze sousedních bytů nastěhuje Slávka, tajemná dívka, která mu obrátí svět naruby. Tonda v ní získává první opravdovou kamarádku, před kterou může odhalit fantazijní svět ve svém polštářovém bunkru. Slávka zase Tondovi ukáže zázračnou baterku. Ta svým světlem dokáže z obyčejných věcí vytvářet úžasné obrázky a kouzelné světy, které vidí pouze oni. Tím začíná jejich dobrodružné pátrání po původu záhadných chomáčků tmy, které vysávají z jejich domu sluneční světlo. Tonda, Slávka a kouzelné světlo je film o tom, jaké je to být jiný, příběhem o přátelství a fantazii, o světle a tmě.

Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení.

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den akce půl hodiny před začátkem v pokladně Infocentra). Infocentrum otevřeno pondělí - pátek 8.00 - 12.00 h, 12.30 - 16.30 h.

Upozorňujeme návštěvníky kulturních akcí, že rezervace vstupenek PLATÍ POUZE 1 TÝDEN. Pak propadá a místa jsou uvolněna do prodeje. 7 dní a méně před akcí už nelze vstupenky rezervovat.

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.

Večerní promítání od 3 návštěvníků.