Úvod / Kino / FRANTA MIMOZEMŠŤAN

FRANTA MIMOZEMŠŤAN

Premiéra, 101 minut

 

Kdy

  • 11. 2. 2024 18:30
    neděle

Kde

  • Kino Mohelnice

Vstupenky

Více informací o akci

Komedie ČR. Přístupno.

Vstupné 150 Kč.

Vesmírná komedie

Ponořte se do světa geniálního vynálezce a umělce Poklidný život malé moravské vesnice rozbouří podivné úkazy. Jako by se na poli za obcí odehrálo něco tajemného. Místní amatérský astronom Blažej (Filip Březina) je přesvědčen, že návštěva z kosmu je tady. Jen mu to nikdo nevěří. Starosta Picek (Vasil Fridrich) má zrovna spoustu práce s dotacemi a zdejší policistka Marková (Erika Stárková) rozjíždí pátrání po ukradené cisterně. Ale proč se tedy nedaleko vinice objevily na poli kruhy? A proč se soused Franta (Jakub Prachař) najednou chová tak divně? Blábolí nesmysly a hledá jakýsi Karadar. Jako by ho někdo vyměnil! Celá vesnice nicméně tvrdí, že Franta byl vždycky trochu z jiné planety, ale takové chování je moc i na jeho ženu Boženu (Tereza Ramba). A proč se tu najednou zjevila Rebeka (Kateřina Marie Fialová), která tvrdí, že do téhle na pohled nezajímavé obce přijela pouze kempovat? A komu ve skutečnosti velí generál Sokol (Jiří Langmajer)?

Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení.

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den akce půl hodiny před začátkem v pokladně Infocentra). Infocentrum otevřeno pondělí - pátek 8.00 - 12.00 h, 12.30 - 16.30 h.

Upozorňujeme návštěvníky kulturních akcí, že rezervace vstupenek PLATÍ POUZE 1 TÝDEN. Pak propadá a místa jsou uvolněna do prodeje. 7 dní a méně před akcí už nelze vstupenky rezervovat.

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.

Večerní promítání od 3 návštěvníků.