Úvod / Kino / PTÁCI STĚHOVÁCI

PTÁCI STĚHOVÁCI

Premiéra, 92 minut

 

Kdy

  • 2. 3. 2024 16:00
    sobota

Kde

  • Kino Mohelnice

Vstupenky

Více informací o akci

Animovaný/rodinný/komedie USA. Mluveno česky.

Vstupné děti 110 Kč, dospělí 130 Kč.

Kachny frčí.

Ptáci stěhováci vyprávějí o kachní rodince, toužící zažít dobrodružství. Když nevystrčíte paty z domu, nic se vám nestane. Taková je v kostce životní filozofie kačeřího táty Macka, který manželku Pam a své dvě děti neustále přesvědčuje o přednostech domovského rybníčku, za jehož hranicemi se skrývá jen divočina a nebezpečí. Ovšem Pam už mírná zatuchlost domácího krbu leze na nervy a chtěla by se aspoň jednou podívat do světa. Když si u nich jednoho dne dá přestávku ptačí parta směřující přečkat zimu do teplých krajin, je rozhodnuto. Tátovým protestům navzdory celá rodinka vyráží z idylického amerického venkova na exotickou Jamajku! Zní to skvěle, ale nesmíte udělat zásadní chybu hned na startu, jako naši kachní hrdinové.

Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení.

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den akce půl hodiny před začátkem v pokladně Infocentra). Infocentrum otevřeno pondělí - pátek 8.00 - 12.00 h, 12.30 - 16.30 h.

Upozorňujeme návštěvníky kulturních akcí, že rezervace vstupenek PLATÍ POUZE 1 TÝDEN. Pak propadá a místa jsou uvolněna do prodeje. 7 dní a méně před akcí už nelze vstupenky rezervovat.

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.

Večerní promítání od 3 návštěvníků.