Úvod / Kino / DOMÁCÍ PŘÍŠERKY

DOMÁCÍ PŘÍŠERKY

Premiéra, 85 minut

 

Kdy

  • 30. 3. 2024 16:00
    sobota

Kde

  • Kino Mohelnice

Vstupenky

Více informací o akci

Animovaný/dobrodružný Rusko. Mluveno česky.

Vstupné 130 Kč.

Jakou máte doma vy?

Věděli jste, že ve vašem domě žije někdo bez toho, abyste ho videli? Elfinové jsou malé chlupaté příšerky, které udržují v každém domě pokoj a harmonii. Dohlíží na všechny a všechno, velkou pozornost věnují domácím mazlíčkům Jejich úkolem je proměnit váš dům na báječný domov. Ale Finnick není jako všechny ostatní příšerky. Zdá sa, že z každého, kdo se nastěhuje do jeho domu, si dělá legraci a snaží se je z jejich z domu vyhnat. Vše se ale změní, když do domu přijde Christine s jej rodinou, která Finnicka odhalí. Když se však v městě začnu dít dívné věci, Finnick a Christine, kteří jsou každý úplně jiný, se budou muset spojit a začít spolupracovat, aby vyřešili všechny záhady a zachránili město. A jakou příšerku máte u vás doma? A co dělá právě teď, když vy sedíte v kině? To se možná dozvíte v příběhu Domácí příšerky.

Při platbě převodem na účet prosím uvádějte do zprávy pro příjemce Vaše jméno a název představení.

Vstupenky uhrazené bankovním převodem si vyzvedněte v pokladně Infocentra (možno i v den akce půl hodiny před začátkem v pokladně Infocentra). Infocentrum otevřeno pondělí - pátek 8.00 - 12.00 h, 12.30 - 16.30 h.

Upozorňujeme návštěvníky kulturních akcí, že rezervace vstupenek PLATÍ POUZE 1 TÝDEN. Pak propadá a místa jsou uvolněna do prodeje. 7 dní a méně před akcí už nelze vstupenky rezervovat.

Zakoupené vstupenky nevyměňujeme ani nevracíme.

Večerní promítání od 3 návštěvníků.